Nieuwe flyer van De Delftse Bijenkorf

Het is wintertijd en dan zijn de bijenvolken zo goed als in een soort van ‘winterslaap’, geen vliegbewegingen en dicht bij elkaar in de bijenkast. Tijd voor mij dus om andere zaken op orde te krijgen, zoals de bekendheid vergroten van mijn honingverkoop. Om meer honingliefhebbers te bereiken heb ik flyers ontworpen en laten drukken. De flyers kan ik uitdelen huis aan huis en op deze manier meer bekendheid geven aan mijn honingverkoop.

Als ik het toch heb over meer naamsbekendheid dan kan ik er nog iets aan toevoegen. Vorige week heeft de ‘Omroep West’ opnamen gemaakt van De Delftse Bijenkorf en dit wordt op televisie uitgezonden op donderdag 5 december 2019. Tijdens de opnamen heb ik kunnen vertellen over mijn werk als imker, en heb ik kunnen laten zien wat ik zoal gebruik als ik met mijn bijen werk. Superleuk dat ik de kans heb gekregen om op televisie te vertellen over onze bijenvolken.