Honing en bijen kerstpakket

Ook dit jaar is er een mooie honingoogst en daarom is het mogelijk om weer kerstpakketten aan te bieden. De kerstpakketten zijn duurzaam en bestaat uit lokale producten die we zo veel mogelijk zelf maken. Zo vind je naast honing ook andere bijenproducten zoals een bijenwaskaarsje, lippenbalsem en honingsnoepjes.

Als je een bedrijf kent dat geïnteresseerd is in het geven van ons kerstpakket aan personeel, klanten of leveranciers dan horen we dat natuurlijk graag. Zo help je om de kosten voor het houden van bijen te dekken en help je de natuur! Wil je zelf een kerstpakket weggeven, dan kan dat natuurlijk ook. Kerstpakketten bestellen kan in de webshop, voor grotere aantallen kan je ook een mail sturen.

Ook is het mogelijk om producten uit de kerstpakketten los te bestellen, omdat je misschien zelf een kerstpakket wil samenstellen. Wil je een kerstpakket met streekproducten aanbieden, kijk dan eens op de site van onze samenwerkingspartner naar het voorbeeld van een kerstpakket 2021. Gevonden wat je zocht? Neem dan contact op met Heerlijk van Dichtbij via hun contactformulier.