Honing in kadoverpakking

Een speciaal potje honing is natuurlijk mooi om te krijgen, maar hoe leuk is het om een mooie kadoverpakking daarvan te maken. Denk eens aan twee theeglazen, een potje voorjaarshoning, een honinglepel en een paar takjes munt voor de thee.

Als imker ben ik altijd op zoek naar iets nieuws, leuk voor de bijen en leuk voor mij. Met honing is dat eigenlijk niet anders, ik heb een groot aantal speciale honingsoorten in de shop staan die net even anders zijn dan de gebruikelijke, overigens ook heerlijke honing.

De ingredi├źnten voor de speciale honing zijn altijd vers en als het kan rechtstreeks van een teler. Dat is met kokosnoten natuurlijk lastiger dan met walnoten, maar we doen ons best.

Heb je interesse in een speciale honing, maar is een pot van 450 wat te veel, dan heb ik ook potten van 250/300 gram voor je klaarstaan. Probeer eens wat anders en word aangenaam verrast. Het je zelf een idee voor een speciale honing, laat het weten en ik maak het voor je!

De kadoverpakking kan je zelf maken, maar je mag het ook bij mij bestellen, geef maar aan wat je wensen zijn en wij gaan aan de slag om er iets moois van te maken.