De lekkerste honing die er is; raathoning

Dit weekend weer naar België gereden om de bijenvolken aldaar te verzorgen. Alles zag er heel mooi uit en daar ben ik natuurlijk blij mee. In zo’n 3 weken tijd hadden de bijen rond de 130 kilo honing opgehaald, met 5 productieve volken is dat heel veel.

De Top Bar Hive (TBH kast) waar ik al vaker over geschreven heb, blijft het nog steeds supergoed doen. Het is niet de eenvoudigste manier van imkeren, maar als de raathoning dan uit de kast komt, dan heb je ook wat. Intussen heb ik 1,5 kilo aan raathoning kunnen oogsten en dat is voor iedereen die van raathoning houdt natuurlijk goed nieuws!

Kijk en bestel in mijn webshop raathoning, de meest natuurlijke honing die er bestaat. Wil je raathoning in een 450 grams potje, laat het dan weten, ik maak het graag voor je.