Onze honing wordt uit de bijenkorf gehaald en vervolgens uit de raten geslingerd, niet verhit, dus natuurzuiver in de honingpot. De reden van deze verwerking is dat honing die boven de 45 graden verhit wordt, alle werkzame stoffen verliest en, voor veel honingliefhebbers misschien nog belangrijker, ook de smaak wordt anders. Onze bijen staan in een ‘gemengde’ bloemen en planten omgeving en daarom is onze natuurzuivere honing ‘lentehoning’ en ‘zomerhoning’. Andere honingsmaken zoals ‘heidehoning’ of ‘lindehoning’ kan alleen gemaakt worden als de bijenkasten in een gebied staan met specifieke bloei en bloesem.
Naast de natuurzuivere honing maken we soms ook honing ‘op smaak’. Veel honingliefhebbers houden van wat afwisseling en daarom maken we honingsmaken zoals knoflookhoning en walnoothoning. Ook deze honing is natuurzuiver, nooit verhit en heerlijk om te eten. De producten die we toevoegen, zoals de walnoten, komen meestal van onze eigen boom of moestuin. Hierdoor behouden we het natuurlijke en biologische karakter van onze producten.